tiistai 6. huhtikuuta 2021

Kansan kusetus saa yhä törkeämpiä muotoja, verovaroin toimivat toimijat eivät hallituksen desanttitoimintaan puutu mm matuinvaasion kasvatuksessa ja turvetuonnon alasajossa
Kansan kusetus saa yhä törkeämpiä muotoja, verovaroin toimivat toimijat eivät hallituksen desanttitoimintaan puutu mm matuinvaasion kasvatuksessa ja turvetuonnon alasajossa


Somepäivityksissä asioista hieman tyydytään kommentoimaan oheiseen tapaan. Nykyään twitteristä tuntyy estottomimmin näkevän oikeaa oppositiokommentointia kuin mistään ns valtiorahoitteisista yle tmv desanttitoimitus.

Tamperelainen Seppo Lehto on oikea suojeluskuntavihreä, ei kommarivihreä:

https://Vihrea-vaihtoehto.blogspot.com

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere


Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislista

https://Valkoinen-Tampere-Vapaussota-1918.blogspot.com

-----------

Lukuohje: Katso mitä tämä viherkommarihoro tarkoittaa maksaville suomalaisille:

Kun lue Vihreät = Lue: Kommarit / desantit

-------------------------------------------------------

Turvetuotanto on ajettu seinään hallituksen toimesta. Useille toimialoille ja kaikkien elämään vaikuttavasta traagisesta asiasta kirjoittaa Kari Sänkiaho

”Talvi onkin ajettu Venäjältä halpaa haketta ja turvetta. Tässä sivussa menee myös kotimainen kasvitarhaviljely. 9/10 kasvitarhaa ilmoitti lopettavansa, kun ei enää saa kasvuturvetta.

Parin vuoden päästä on turha etsiä kaupoista kotimaisia kurkkuja, tomaatteja tai yrttejä. Puiden istutukseen käytetään kasvuturvepaakkua ja määrä on n. 160 miljoonaa puuta vuodessa. Ei käytetä enää.

Vihreät kertoi korvaavista kasvualustoista. Berliitti, kivivilla, bioläte ja kookosrouhe. Ihan vaan kuriositeettina, kookoksen kasvattamiseen kaadetaan sademetsiä ja käytetään vähiä vesivarantoja alueilla joissa on kuivaa ja kuumaa. So what.

Navetat, hevoshoitolat, kanalat yms. käyttävät kuiviketurvetta alustana sen puhtauden, antiseptisyyden ja kierrätettävyyden takia. Kaviot tykkää eikä tule tauteja. Ei käytä sitten enää. Turha parin vuoden päästä enää etsiä kotimaisesta kanapaketista lappua: antibiootti vapaa.

Lopuksi, Suomessa on 10 miljoonaa hehtaaria suota, josta on luonnontilassa yli 4 miljoonaa hehtaaria (Tanskan pinta-ala). Turvetuotannossa on enimmillään ollut 60 000 hehtaaria eli 0,6%. Metsitykseen ja pelloiksi raivattiin aikanaan paljon.

Suomalaiset on maanläheistä ja innovatiivista kansaa. Ollaan osattu luontoa säästäen tehdä uusiutuvasta (uutta suota kasvaa tuplana kuin mitä pystyttäisi edes käyttämään) luonnonvarasta kaikkia hyödyttävää tuotetta”, kirjoittaa Kari Sänkiaho fb-jutikkasivustolla

Teksti/Lähde: Kari Sänkiaho

------


Hallituksen paskominen iskee pahasti energia- ymv:aan omavaraisuuteemme.

--

Suomalaisten kansanedustajien määrä ei ole 200 vaan kenties vain muutama. Suuri osa 100% ryssäläisiä toiseuden aisureita jopa isovenäläisiä tai Mustan Afrikan asialla. 

Nykyiset kansanedustajat yrittävät tehdä Suomesta somali- ja neekerimaan, vaikka ko. kansoilla on koko Afrikka jo käytössään. Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon 2021 tuellanne ja eduskuntaan 2023.

https://Seppo-Lehto-valtuustoon.blogspot.com

Valitkaa järkeä ja tukea oman kansan selvitymiseen mustaa tulevaisuutta vastaan. Valkoinen Suomi Vapaussota 1918 yhteislista Tampere tervetuloa kuntavaaliehdokkaaksi listallemme.

Yhteys vapaussoturi@gmail.com

--------------------------------------------------------------------------------------

https://kansanedustajasi-pro-suomalaisuus.blogspot.com/

---

Ei kommentteja: